Unieke lichtwandeling in Antwerpen op 28 maart, exclusief voor congresdeelnemers

Aanlichting Centraal Station ©LUCID

In 2012 creëerde de stad met het Lichtplan een lange termijnvisie voor openbare verlichting. Op die manier is er één visie waar en hoe de openbare verlichting eruit moet zien. Dankzij dat lichtplan staat Antwerpen ook in de schijnwerpers als de zon ondergaat. Op donderdag 28 maart maak je kans om deze lichtprojecten en plannen als eerste te ontdekken tijdens een unieke lichtwandeling. Gidsen leiden je door een sfeervol Antwerpen bij avondval waar je meer te weten komt over het ontstaan en de voortgang van het Lichtplan. Je bezoekt enkele inspirerende lichtprojecten en je bent getuige van een echte proefopstelling aan het Operagebouw in Antwerpen.
Wil je deze unieke ervaring niet missen? Schrijf je dan nu in voor het Congres Publieke Ruimte en geef je interesse voor de lichtwandeling aan in het inschrijfformulier. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt>