Publieksprijs

Nog even geduld. Binnenkort verschijnen hier de nominaties voor 2024!

Zes nominaties voor de Prijs Publieke Ruimte 2023. Stem mee voor de Publieksprijs.

Tijdens het Congres & Forum Publieke Ruimte op 9 mei 2023 in Antwerpen wordt voor de zestiende keer de Prijs Publieke Ruimte uitgereikt. De vakjury nomineerde in de categorieën ‘stedelijke projecten’ en ‘landelijke projecten’ telkens drie inzendingen en koos in beide categorieën een winnaar. De zes genomineerden dingen mee naar de Publieksprijs Publieke Ruimte 2023 waarvoor ook u een stem kunt uitbrengen. Alle ingezonden projecten verschijnen in het Praktijkboek Publieke Ruimte en zijn online terug te vinden in de Databank Publieke Ruimte. Maak hier kennis met de zes genomineerden en stem mee voor de publieksprijs!


Welke inzending verdient volgens jou de Publieksprijs Publieke Ruimte 2023?
Hieronder vind je een overzicht van de genomineerde projecten. Klik op ‘lees meer’ en kom alles over het project te weten via onze Databank Publieke Ruimte. Breng vervolgens onderaan deze pagina je stem uit. Stemmen kan vanaf maandag 3 april t/m 8 mei 23u59.

De bekendmaking van de winnaars van de juryprijs en de publieksprijs gebeurt op 9 mei door Antwerps provinciegouverneur Cathy Berx tijdens de plenaire slotsessie van het Congres Publieke Ruimte.