Praktisch

Datum

Dinsdag 20 mei 2025

Locatie

Beurs Meeting & Congres Centrum
Beursplein 1,
8000 Brugge

Bereikbaarheid (bron: BMCC Bruges )

 • Te voet
  Het BMCC ligt op 10 minuten wandelen van het station en op wandel- en fietsafstand van de Brugse hotels en toeristische bezienswaardigheden.
 • Met de fiets
  Brugge is een compacte stad, je fietst dus overal makkelijk naartoe. Onder het BMCC is eveneens een ruime ondergrondse fietsenstalling voorzien.
 • Fietstaxi
  Een fietstaxi brengt je op ecologische wijze naar je bestemming. Meer info via Visit Bruges.
 • Vanaf het station
  Het treinstation is gelegen op enkele minuten van het BMCC. Het station van Brugge heeft rechtstreekse aansluitingen met Brussels Airport.
 • Verbindingen
  Alle informatie, de dienstregeling en tarieven vind je op de website van de NMBS. Met de Thalys vanuit Amsterdam, Parijs of Keulen ben je via Brussel Zuid snel in Brugge.
 • Met de bus
  Iedere vijf minuten is er aan het Station van Brugge een bus richting centrum.  Meer informatie over de dienstregelingen via De Lijn 

Tarieven

Exclusief ledenvoordeel!
Neem een derde collega gratis mee en betaal zo slechts € 90 per persoon in de vroegboekperiode! Instappen als lidgemeente of partner kan op elk moment via onderstaande links. Ondertussen bestaat ons ledennetwerk uit meer dan 50 lidgemeenten, bijna 100 partnerorganisaties en 11 Ambassadeurs Publieke Ruimte.

TarievenLedenNiet-leden
Met vroegboekkorting€ 135,- € 150,-
Zonder vroegboekkorting€ 150,-€ 170,-
 • Tarieven incl. 21% btw
 • Vroegboekkorting tot en met 29 februari 2024
 • 2 + 1 gratis deelname voor leden
 • Studenten- en burgertarief op aanvraag

Facturatie

Infopunt Publieke Ruimte (Voetgangersbeweging vzw)
Molenbergstraat 10 bus 25
2000 Antwerpen
BTW BE 0472.054.260
IBAN BE22 4789 0367 1147

Voorwaarden

Facturatie – bestelbon

Een week voor het evenement ontvang je meer informatie over je deelname. Daarnaast ontvang je na het congres de factuur op het doorgegeven e-mailadres. Bij inschrijving kan er meteen een bestelbonnummer/referentie ingegeven worden. Het document kan ook via het formulier opgeladen worden. Verwerkt je gemeente of organisatie facturen via Peppol? In dat geval is een bestelbon of bestelreferentie verplicht. Die kun je ook later nog bezorgen aan facturatie@publiekeruimte.info

Annulatie

Annuleren kan kosteloos tot 10 dagen voor het evenement. Daarna zijn we genoodzaakt om minstens de cateringkost aan te rekenen van € 70,- incl. btw. We streven naar een duurzaam evenement met ook een minimum aan voedselverspilling. Je mag wel steeds een plaatsvervanger doorgeven mocht je verhinderd zijn.

GDPR – portretrecht

Op het congres neemt een fotograaf sfeerbeelden die gebruikt worden via de communicatiekanalen van onze organisatie (nieuwsbrief, website, sociale media,…). Indien u dit niet wenst, aarzel niet dit even te melden aan de fotograaf.