Stralende gezichten tijdens lichtwandeling door Antwerpen

Op donderdag 28 maart organiseerde stad Antwerpen een unieke lichtwandeling voor de deelnemers van het Congres Publieke Ruimte. Experts namen de deelnemers mee op een wandeling vanaf het Centraal Station tot aan het Steen waar ze meer uitleg gaven over het Lichtplan van Antwerpen. Onderweg hielden ze halt bij verschillende inspirerende lichtprojecten zoals de Carolus Borromeuskerk en de Kathedraal en lieten ze ook zien hoe verlichting op wijk- en straatniveau kan bijdragen tot een mooi verlichte stad. De deelnemers werden bovendien getrakteerd op een voorproefje van de verlichting van het Operagebouw, dat binnenkort feestelijk wordt geopend. Het verhaal rond duurzame en kwalitatieve verlichting kwam zo tot leven en zorgde voor een stralende en sfeervolle avond.

Meer weten over het Lichtplan? Bezoek de beursstand van stad Antwerpen op het Congres Publieke Ruimte of bezoek de website >