Erica Caluwaerts

Schepen bevoegd voor economie, werk, innovatie, industrie, digitalisering, marketing en communicatie, openbaar domein en rechtszaken, Stad Antwerpen

Erica Caluwaerts heeft meer dan 20 jaar gewerkt als strafrechtadvocaat in de stad Antwerpen, waar ze veertien assisenprocessen heeft gepleit. In 2022 ruilde ze de rechtszaal in voor 'Het Schoon Verdiep' in het stadhuis van Antwerpen. Als liberaal schepen in de gemeenteraad is ze verantwoordelijk voor de domeinen economie, werk, innovatie, industrie, digitalisering, marketing en communicatie, openbare ruimte en juridische zaken. Als liberaal streeft ze naar een stad waar elke burger, ongeacht achtergrond, etniciteit en genderidentiteit, kansen kan creƫren voor een succesvolle toekomst in de stad Antwerpen. Praat met haar over Italiƫ, haar hond Pistache en natuurlijk over hoe jouw ideale toekomst in Antwerpen eruit ziet.

Sessie 09:45 - 10:00 Elisabethzaal

Gaststad Antwerpen aan het woord

Schepen Erica Caluwaerts heet u van harte welkom op het Congres Publieke Ruimte, de hoogmis voor iedereen werkzaam in en ronde de publieke ruimte in Vlaanderen en Brussel.