Streetlife

Streetlife & Straatmeubilair

Het design van Streetlife kenmerkt zich door zijn ‘minimal’ look. De ontwerpen zijn tijdloos met een natuurlijke stijl. Door de juiste materiaalkeuzes gaan onze producten op straat lang mee. Zowel het straatmeubilair, de boomproducten als onze bruggen zijn zeer robuust en kunnen tegen een stootje. Voor de zittingen gebruiken we bij voorkeur onbehandeld FSC-gecertificeerd hardhout dat met de jaren vergrijst of gegoten kunststof recyclaten, de TWIN uitvoeringen. Voor de constructieve delen kiezen we voor CorTen-staal, zodat onderhoud tot een minimum beperkt blijft. Dit levert solide en stoere producten op van een hoog esthetisch niveau.

Streetlife & Duurzaamheid

Streetlife is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf op het gebied van straatmeubilair, boomproducten en kleine bruggen. Het in-house R&D team zorgt voor een hoge kwaliteit tijdens de ontwikkeling en productie. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van Streetlife’s ontwerpproces.
De keuzes voor vormgeving en detaillering hangen samen met het onderhoud en mogelijkheden voor hergebruik van het meubilair. Zo ontwikkelden wij Streetlock®-systeem als slimme bevestigingsoplossing en zijn we als bedrijf FSC-gecertificeerd. Wij stimuleren het vaker toepassen van kunststof recyclaten en biobased composieten. Hierdoor gaat het Streetlife meubilair in de openbare ruimte erg lang mee en verkleinen we de impact op het milieu.

Streetlife & Openbare Ruimte

Streetlife heeft als passie een innovatieve bijdrage leveren aan openbare ruimtes met een bijzondere uitstraling. Onze internationale groep van architect-advisors en productontwerpers spreekt de taal van de landschapsarchitect en -inrichter. Op hoog niveau wordt er meegedacht en samengewerkt. De Streetlife Collectie kent meerdere categorieën en zeven productfamilies. Elke twee jaar wordt de Collectie verbeterd en aangevuld met tientallen groene en innovatieve producten met een natuurlijke stijl.

 

www.streetlife.nl