Schréder

Schréder is wereldwijd de toonaangevende onafhankelijke leverancier van slimme buitenverlichtingsoplossingen. Het bedrijf, opgericht in 1907, is aanwezig in meer dan 70 landen op 5 continenten.

Schréder BE geniet van de voordelen van een internationale groepering en is een belangrijke regionale speler in haar sector. Deze nabijheid maakt het mogelijk om een partnership met haar klanten te ontwikkelen en de producten aan de lokale wensen en vereisten aan te passen.

We omarmen de kracht van licht om veranderingen te brengen die veel verder gaan dan verlichting. We verbinden mensen, maken ruimtes veiliger en effenen de weg naar de toekomst.

Onze jarenlange traditie van engineering betekent dat we altijd voorop hebben gelopen met innovatie. De laatste golf van stadsontwikkeling betekent dat stadscentra vitaler worden dan ooit: connectiviteit is cruciaal. Als Experts in Lightability™ stellen wij verlichtingsinfrastructuur voor die een centrale rol zal spelen in de bouw van Smart Cities en toekomstige communicatienetwerken.

Ons doel is een uitstekende ervaring te bieden door onze klanten bij elke stap van hun reis te begeleiden, van ontwerp tot after-sales service, inclusief verlichting, controlesystemen, CCTV, WiFi, EV-laders en nog veel meer slimme functies.

Milieuvriendelijke, economisch en sociaal duurzame verlichting is altijd onderdeel geweest van het DNA van Schréder. Wij hebben al vele steden, industrieën en sportlocaties wereldwijd geholpen hun energierekening en CO2-voetafdruk te verlagen door over te schakelen op LED-technologie. Door onze beheersystemen te integreren, bereiken ze verdere energiebesparingen en leveren ze een betere ervaring waarin de mens centraal staat.

Onze eeuwenlange ervaring heeft ons de helderheid en het inzicht gegeven om steden te helpen hun openbare verlichtingsupgrades om te vormen tot de basis voor hun slimme stadsecosystemen. Onze systemen zijn open en interoperabel om naadloos samen te werken met sensoren en actuatoren die overal in de openbare ruimte worden ingezet en om bestaande en toekomstige behoeften op te lossen.

Wij verleggen voortdurend de grenzen van onze technologie om gemeenschappen zoals Valencia in Spanje, Bad Hersfeld in Duitsland en Queensland in Australië in staat te stellen hun activa beter te beheren, hun uitgaven te beperken en hun identiteit en hun omgeving te beschermen.

We werken samen met onze partners om praktische, duurzame, slimme en mooie verlichtingsoplossingen te creëren toegesneden op locaties die zo divers zijn als het Colosseum van Rome, Onze-Lieve-Vrouwkathedraal in Antwerpen, de Kanaaltunnel of Operaplein in Antwerpen.

Wij helpen uw stad tot een openbare ruimte te maken waar iedereen graag verblijft.

  

Schréder